Benvinguda


Benvolguts/des,

Ens complau convidar-vos, en nom de la Junta de la Societat Catalana de Cirurgia, el Comitè Organitzador i el Comitè Científic,  al XIV Congrés de la  Societat Catalana de Cirurgia, que es celebrarà a Barcelona els dies 5 i 6 d’octubre de 2023.

El lema del Congrés és: “REPTES EN LA CIRURGIA DEL SEGLE XXI”, volent centrar-nos, a més a més de en la innovació, la tecnologia i la formació, en els reptes de les noves generacions en el context actual del canvi climàtic i la manca de professionals.

Volem oferir-vos un programa atractiu i innovador, que inclou simposis, taules rodones multidisciplinàries, trobades face-to-face, tallers, sessions de comunicacions, vídeos i pòsters.

Tractarem, a més dels temes estrictament científics, altres aspectes com la simulació i la formació, la cooperació internacional, el medi ambient i les decisions consensuades en l’àmbit de la cirurgia, entre d’altres.

Per això comptem amb tots vosaltres, així com amb la presència de professionals de reconegut prestigi i líders d'opinió en els diferents temes a tractar.

El nostre objectiu és organitzar una reunió emocionant i excepcional amb experts i col·legues de tot el territori, i amb la participació de diversos ponents nacionals i europeus.

Desitgem que aquest Congrés arribi a la qualitat científica dels precedents i al mateix temps serveixi per estimular les relacions científiques i personals dels participants.

Com cada any  l’acte inaugural el farem a la seu de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

Enguany, us convidem al sopar-còctel de benvinguda al final de la cerimònia, a la emblemàtica sala Turró de la RAMC, esperant que sigui una excel·lent oportunitat per retrobar-nos i ampliar la nostra xarxa de contactes a través d'interaccions personals.

Us animem a participar activament amb la presentació dels vostres resultats, que sens dubte faran que el nostre Congrés segueixi sent el punt de trobada i d’intercanvi científic de la cirurgia catalana.

Us esperem!!

Rosa Jorba Martin
Presidenta del XIV Congrés de Cirurgia de la SCC
Dates importants


La data límit per enviar les comunicacions és el 12 de juny del 2023

SECRETARIA TÈCNICA DEL CONGRÈS

C/ Marià Cubí, 4 - Pral | 08006 Barcelona
Tel. +34 932.388.777 | Fax: +34 932.387.488
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.